Աղցաններ

Գազարը՝ կորեական ձևով

Գազար կորեական ձևով

Պատրաստեք գազար կորեական ձեվով հետևյալ բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ
-գազար — 400 գր.
-սխտոր — 5 պճեղ
-աղ — ½ թ.գ.
-շաքարավազ — 1 ճ.գ.
-սև պղպեղ — 1/2 թ.գ.
-համեմ աղացած — 1/3 թ.գ.
-քացախ — 2 ճ.գ.

Պատրաստման եղանակը
Գազարն անցկացնել քերիչով :
Վրան ճզմել սխտորը ,ավելացնել շաքարավազն ու աղել :
Պղպեղել , հետո ավելացնել համեմն ու լցնել քացախը :
Մի քիչ տաքացնել բուսայուղն ու լցնել գազարի վրա :
Լավ խառնել ձեռքերով :
Դնել սառնարան – ամբողջ գիշեր :

Բաժանորդագրվե՛ք մեր ալիքին Telegram-ում, և առաջի՛նը տեղեկացեք Ձեզ հետաքրքրող վերջին նորություններին ու իրադարձություններին:
Հատուկ Ձեզ համար...
Պահպանեք երեխայի երիկամները

Այգի պատուհանագոգում

Հյուրասենյակի կահույքը

Close